Welk abonnement past bij mij?

Ivana

Laatste update één jaar geleden

Er zijn drie verschillende abonnementen:


  • Starter
  • Pro 
  • Max


Ieder abonnement heeft onbeperkt aantal opdrachten, onbeperkt aantal revisies, bronbestanden en is maandelijks opzegbaar.


Starter is geschikt voor (beginnende) ondernemers die met regelmaat grafisch ontwerp nodig hebben voor bijv. advertenties, social media of ander promotiemateriaal.


Pro wordt het meest gekozen en bevat naast grafisch ontwerp ook illustraties op maat. Met een persoonlijke ontwerper is het ideaal voor kleine tot grote bedrijven die sneller ontwerp nodig hebben. Of je nu zzp'er, een groeiende startup of grote organisatie bent.


Max brengt je content, marketing en verkoop naar het ultieme niveau met alles van Pro, plus presentaties, web-ontwerp en GIF animaties! Ook werken binnen je eigen project management systeem en levering op dezelfde dag is mogelijk. Geschikt voor bureaus en iedereen die zich volledig wil focussen op andere zaken en tegelijkertijd visueel voor wil lopen op de rest.


Zie ook: Wat kan ik laten maken?


Als je meer hulp nodig hebt om te beslissen welk abonnement het beste bij je past, maak dan een belafspraak of stuur een e-mail naar [email protected].

Was dit artikel behulpzaam?

0 van 0 vonden dit artikel leuk

Nog steeds hulp nodig? Stuur ons een bericht