Je abonnement pauzeren

Daniel

Laatste update één jaar geleden

Sommige klanten hebben periodes waarin ze even geen creatieve diensten meer nodig hebben. Daarvoor bieden we de mogelijkheid om je abonnement te pauzeren.

Nu kun je eigenlijk niet echt pauzeren, maar alleen opzeggen en weer opnieuw aanmelden. In dat geval bestaat het gevaar helaas dat er geen plek meer is. Om Dyseno Studio mogelijk te maken hebben we namelijk maar een paar aantal plekken beschikbaar.

Nadat het abonnement is verlopen worden normaal alle actieve en openstaande opdrachten automatisch beëindigd. Je kunt dan geen nieuwe opdrachten meer insturen en je hebt geen toegang meer tot je bestanden, ClickUp en Slack.

Om je abonnement te kunnen pauzeren en daarmee dus je plek en alle toegang te blijven behouden hebben wij de volgende oplossing voor slechts 15,- euro per maand:

• Behoud je plek. Je kunt het abonnement weer activeren wanneer jij het wil en hoeft niet te wachten tot er plek is.
  • Behoud je eigen ontwerper. Mocht je een persoonlijke ontwerper hebben dan staat deze de volgende keer voor je klaar, zodat jullie niet weer aan elkaar hoeven te wennen.
  • Bewaar je huisstijl/bestanden. Je kunt opgeleverde bestanden altijd opnieuw opvragen en hoeft de volgende keer niet alles opnieuw in te sturen.
  • Behoud je Slack kanaal. Jij en je ontwerper hebben direct weer toegang tot je gesprekken en gedeelde bestanden.
  • Behoud je ClickUp lijst. Je kunt zo weer naar dezelfde link om je opdrachten te volgen + je ziet een overzicht van je opgeleverde opdrachten.
  • Behoud je eigen account manager. Je eigen account manager blijft voor je klaarstaan.
  • Behoud je systeem integratie. Je ontwerper kan direct weer terecht bij je project management systeem.

Let op: Je kunt deze oplossing alleen activeren vóór het einde van je huidige abonnement.

Als je het abonnement tijdelijk wil pauzeren en gebruik wil maken van bovenstaande oplossing dan hoef je het opzegformulier niet in te vullen. Je stuurt simpelweg een verzoek naar [email protected] en dan gaat de pauze vanaf de eerstvolgende verlengdatum in.

Zodra je weer een opdracht instuurt, wordt automatisch je vorige abonnement geactiveerd, tenzij je iets anders aangeeft natuurlijk.