Kan ik Dyseno gebruiken voor mijn klanten?

Ivana

Laatste update één jaar geleden

Dat kan zeker!


Hoewel Dyseno Studio oorspronkelijk is ontwikkeld voor de eindgebruiker, weten we dat veel van onze klanten de ontwerpen doorsturen naar hun eigen klanten. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om reclamebureaus of marketingbureaus. Of denk aan drukkerijen of webontwikkelaars die het grafische gedeelte uitbesteden.


Daar hebben we geen enkel probleem mee en juichen we alleen maar toe! Het maakt niet uit voor welk merk of voor hoeveel merken je het abonnement in zet. Stel dat je vandaag tien opdrachten instuurt, dan zou iedere opdracht voor een andere klant kunnen zijn, dat maakt voor ons niet uit. Vermeld bij je opdracht duidelijk om welk merk het gaat en stuur een huisstijlhandboek o.i.d. mee als je dat nog niet gedaan hebt.


Wij kunnen zelfs rechtstreeks met je klant communiceren en er opdrachten aan opleveren. Let er wel op dat in onze mails en Slack workspace gebruik gemaakt wordt van onze branding. In de inhoudelijke communicatie en de ontwerpen zelf is onze branding niet aanwezig. Om volledig whitelabel te zijn dien je dus zelf de ontwerpen (WeTransfer-link) en andere communicatie door te sturen via je eigen mail (copy-paste).

Was dit artikel behulpzaam?

0 van 0 vonden dit artikel leuk

Nog steeds hulp nodig? Stuur ons een bericht