Hoe vraag ik een aanpassing (revisie) aan?

Amber

Laatste update één jaar geleden

Nog niet tevreden met het opgeleverde resultaat? Geen zorgen, we gaan net zo lang door totdat alles naar wens is.

Voel je vrij om je wensen aan te geven, geen aanpassing is ons te klein. Reageer op de e-mail en leg zo goed mogelijk uit wat je wil aanpassen.

Tip: gebruik deze online tool om opmerkingen toe te voegen aan afbeeldingen en PDF-bestanden.

Vergeet niet dat elke aanpassing wordt behandeld als een nieuw creatief verzoek en dat het de levering van andere opdrachten kan beïnvloeden. Aanpassingen die worden ontvangen na 15:00 uur, tijdens het weekend of op feestdagen, beginnen de volgende werkdag.

Zie ook: Hoe dien ik een opdracht in?