Het ontstaan van Dyseno Studio

Amber

Laatste update één jaar geleden

Dyseno B.V. is in 2017 opgericht na een investering, maar bestaat al sinds 2012. De oprichters zijn begonnen met een print- en webbureau dat in tien jaar tijd is uitgegroeid tot een internationaal merkbureau.

In 2019 is Dyseno Studio gelanceerd vanuit het idee dat iedereen op regelmatige basis toegang moet hebben tot grafisch ontwerp. Zonder tijdrovende offertes, sollicitaties en ander HR gedoe.

Na een groei van 300% is in 2021 besloten om volledig voor deze werkwijze te gaan. Creativiteit 'on demand' is de toekomst.

Momenteel wordt er gewerkt aan een eigen online platform en de uitbreiding in Nederland en België.

Bekijk ook eens onze over ons pagina.